Brug kun denne funktion hvis brugeren har brug for hjælp. Brugere kan selv nulstille via "Glemt adgangskode".
Ejerskifte
Opretter en ny bruger på samme adresse som ().
Den nye ejer aktiveres, og fraflytter automatisk, når overtagelsesdatoen er nået –
ingen af delene sker før datoen.